The Fact About Търговско-промишлена палaта That No One Is SuggestingТе не виждаха противоречията, изпълнили света около тях – противоречия, възникнали именно поради изкуственото поддържане ролята на Парите. Нима светът не бе пълен със стоки, с продукти и изделия, достатъчни за задоволяване нуждите на цялото човечество? Мнозина умираха от глад, докато на крачки от тях рафтовете бяха претъпкани със стоки, които нямаше кой да купи. Мнозина умираха от студ и болести, понеже живееха в мизерия, докато на метри от тях пустееха жилищни сгради, построени в името на печалбата, но нямаше кой да ги купи. И между тях стояха, като непреодолима преграда, именно Парите.

– Господин Дянков, от няколко дни в обществото активно се обсъжда вашето решение да спрете бюджетната субсидия за БДЖ, как бихте защитили тази ваша позиция?

И сега, ще разгледам едно противоречие, особено характерно за мисленето на модерния капитализъм в лицето на неолиберализма, а именно издигането в култ на егоизма и опита да бъдем убедени, че само когато работим в условията на конкуренция един с друг, само тогава можем да се реализираме и да очакваме адекватно заплащане за труда си и съответно печалби. Този светоглед упорито се насажда и се използва масово от работодателите, особено в България. Ниското заплащане на труда според тях е необходимо условие, за да бъдете вие конкурентоспособен, което пълна глупост, понеже противоречи с личния ви интерес да бъдете адекватно заплатен за усилията, които полагате. Как ще спечелите пари, ако сте длъжни да работите за без пари, кога? Колко време трябва да работите за жълти стотинки – докато измрат всички китайци ли? Ако погледнете печалбите на вашите работодатели и стандарта им на живот, ще видите, че те коренно се различават от вашия: ако вие имате африкански стандарт на живот, те имат европейски.

Това е битката, която водим в Гърция, която гръцкият народ е повел и от която не смятаме да се отказваме. Или ние или лихварите. Ако искате да ни подкрепите в нашата борба, то вие сте наши братя, ако не то сте обречени да споделите съдбата на българите. Вие решавате – Смърт на лихварите, Свобода на народа!“

В този момент, законността бе въдворена, чрез палката на един полицай, който самоотвержено, демократично и напълно в унисон със закона, сцепи главата на самозабравилият се лумпен и върна микрофона в ръцете на ошашавеният Миро.

Трето, именно като частна компания, необвързана с каквито и да е политически структури, ние сме търсени заради обективността на анализите, които правим. Точно тази тяхна политическа безпристрастност и ясна, неподлежаща на витиевато тълкуване фактология, ги прави търсени на информационния аналитичен пазар. Благодарение именно на тази суха безпристрастност и откровена до болка обективност, ние развиваме успешно нашия бизнес и всяко едно съмнение за политически слугинаж би било фатално за него. От нас се иска истината и само истината.

Не всички, които участваха в този процес, осъзнаваха истинската природа на това, което се случваше, не всички познаваха законите и логиката на промяната, но всички я усещаха и докато едните я приветстваха, другите се плашеха от нея, защото не виждаха, а неизвестността ги караше да се страхуват.

и които управляващите на държавите в целия свят демократично са приели и законово въвели. Затова ние сме се събрали тук и апелираме към целият свят да дойде и да освободи Гърция от гръцкият народ. Да освободи банките, да освободи нашите печалби, да гарантира нашите интереси и налагането на нашата ценностна система. Тези които желаят да живеят на кредит, да задлъжняват и да предават дълговете си от поколение на поколение, те са добре дошли в нашият свят, останалите са излишни и опасни. Те трябва да бъдат укротени, озъптени, а ако се наложи и унищожени. В нашия добре подреден свят няма място за хора с различно от нашето мислене, за хора с различна ценностна система. Нека на всички стане ясно, че демокрацията се подчинява на парите, а не парите на демокрацията.

Това е една огромна лъжа. Не е нужно да работите за жълти стотинки, за да просперирате, това е невъзможно, това е противоречие. По-скоро някой иска да ви продаде като роби. Ако работодателят ви иска да е конкурентоспособен, той трябва да реинвестира печалбата си в нови технологии и в обучение на персонала, а не в хотели, палати, коли и любовници. Ако държавниците искат да развиват икономиката, трябва да инвестират в образование, образование и пак образование, в развитието на модерни технологии.

За да ускорим лечението, е необходимо лечебният клип да се излъчва в най-гледаното време, както и да се повиши цената на есемеса правопропорционално на намаляването на шрифта, с който се изписва.

Вие вече не сте им необходими, станахте излишни – пречка пред тяхното охолство и спокоен живот. Затова те целят да ви накарат да намразите живота и да се откажете да създавате поколение.

Тези лица критикуват постоянно нашите действия, манипулират обществото и се опитват по недемократичен начин да въздействат върху политиката на нашето демократично избрано правителство. Смятам, че тази практика трябва да бъде преустановена, но затова от наша страна са необходими редица действия, едно от които е по-масираното ни присъствие в тези социално-информационни среди. Казано по-просто, ние ще се борим да вдигнем нашия рейтинг в социалните мрежи, съответно more info сред обществото, което ги ползва.

Именно, когато те трябва да се обединяват за да оцелеят и техният страх ги прави озлобени и недоверчиви един към друг, нашата намеса, за да предотвратим обединението им, не е необходима.

Още повече, че според известни податки от изследванията на учените има съмнения, че българите всъщност са първите извънземни на планетата и именно те са очовечили съществуващите по време на тяхното пристигане примитивни форми на разумен живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *